Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

  Help mij kiezen

  Ursus

  Over Ursus Ursus is een Italiaans bedrijf dat zich, al meer dan 50 jaar, specialiseert in het ontwikkelen van fietsonderdelen. Ursus is altijd op zoek naar de nieuwste innovaties op het gebied van fietsonderdelen. Tevens heeft het de mening van de klant centraal staan.  Het bedrijf Ursus SpA is meer dan 50 jaar geleden opgericht in Rosà, Itali Toon meer

  Merken

  Kleur

  Prijs

  -
  2 Producten
  € 29,95
  € 29,95
  Ursus Dubbele Standaard Hopper - 28''

  Ursus Dubbele Standaard Hopper - 28''

  Deze Middenstandaard van het merk Ursus is gesch...
  Op voorraad
  €29,95

  Over Ursus

  Ursus is een Italiaans bedrijf dat zich, al meer dan 50 jaar, specialiseert in het ontwikkelen van fietsonderdelen. Ursus is altijd op zoek naar de nieuwste innovaties op het gebied van fietsonderdelen. Tevens heeft het de mening van de klant centraal staan. 

  Het bedrijf

  Ursus SpA is meer dan 50 jaar geleden opgericht in Rosà, Italië. Ursus produceert al sinds jaar en dag verschillende onderdelen door middel van precisie bewerking. Met dit nauwkeurige proces kunnen de meest geavanceerde onderdelen ontwikkeld worden. Met behulp van dit systeem innoveren ze het bestaande assortiment constant, ook worden er nieuwe producten ontwikkeld om het assortiment uit te breiden. 

  Bij Ursus sta jij als klant centraal. Ursus gaat voor de hoogst haalbare service en biedt producten aan van de allerhoogste kwaliteit. 

  Inmiddels is Ursus uitgegroeid tot een welbekende naam binnen de fietsindustrie. Sinds kort is Ursus ook de wereld van het racen en MTB binnen gedrongen. Ook hier gaat Ursus voor het hoogst haalbare. 

  Kortom dit Italiaanse bedrijf draait op passie en levert hoge kwaliteit en de beste service richting de klant. 

  Heb je vragen over Het bedrijf Ursus of een van haar producten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.