Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Op Fietsgoedkoper.nl bieden wij verschillende betaalmethoden aan. Wij proberen altijd een directe betaalmogelijkheid via uw bank aan te bieden: iDeal, Bancontact etc.; een directe betaalmogelijkheid via creditcard: Mastercard, Visa etc.; en een betaal later betaalmogelijkheid: Klarna, AfterPay etc.

  Op dit moment bieden wij verschillende betaalmethoden aan via MultiSafepay: iDeal, Bancontact, Apple Pay, Google Pay, KBC, Riverty/AfterPay, creditcard en Belfius.

  Wij proberen zoveel mogelijk betaalmethoden beschikbaar te maken en deze lijst zo up-to-date mogelijk te houden. Een compleet en altijd up-to-date overzicht van onze betaalmogelijkheden kunt u zien tijdens het afrekenen van uw bestelling.

  Als u in het bezit bent van een kortingscode of kortingsbon zijn er verschillende soorten korting die u mogelijk kunt krijgen: vaste korting, procentuele korting, gratis verzending, combideals. Kortingscodes en/of kortingsbonnen zijn op verschillende manieren te verkrijgen indien u aangemeld bent voor onze nieuwsbrief, ten tijde van een speciale actie of promo, ter compensatie (hierbij gelden specifieke voorwaarden). Kortingscodes kunnen voor een bepaalde tijd geldig zijn, dit staat vermeld op de betreffende promo.

  Bankrekeningnummer: NL29 KNAB 0257 5257 50