Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

  Help mij kiezen

  De Veiligste Beugelsloten vind je hier

  Hier vind je alle beugelsloten die Fietsgoedkoper momenteel kan aanbieden. Beugelsloten staan bekend om de sterkte van het slot. Het zijn zo ongeveer de sterkste sloten die bij ons verkrijgbaar zijn. De sloten worden ook gebruikt voor scooters en brommers Toon meer

  Merken

  Kleur

  ART Keurmerk

  Prijs

  -
  3 Producten
  € 29,95
  € 23,95
  Pro-tect ART4 beugelslot - Zwart - 180x320mm
  Op voorraad
  €23,95

  Wat zijn beugelsloten en waar zijn ze goed voor?

  Een beugelslot is een slot dat wordt gebruikt om een fiets, scooter, brommer of motor te beveiligen. Het bestaat uit een buisvormige staaf met een slot aan het ene uiteinde en een oog aan het andere uiteinde. De staaf kan om een vast object, zoals een fietsenrek of een lantaarnpaal, worden gestoken. Beugelsloten zijn een populaire keuze voor het beveiligen van fietsen, omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Ze zijn ook handig omdat ze licht van gewicht zijn en gemakkelijk te dragen zijn. Ook hebben beugelsloten een laag gewicht in combinatie met een hoog ART keurmerk. Een art 4 beugelslot komt het vaakst voor. Een beugelslot met het ART 4 keurmerk is al verkrijgbaar vanaf ongeveer 20 euro. Deze art4 beugelsloten kunnen zowel als beugelslot voor de scooter als voor de fiets dienen.

  Fietsgoedkoper biedt Beugelsloten van de volgende merken aan:

  • Falkx
  • Pro-tect

  Waar moet ik opletten bij het kopen van een beugelslot?

  Er zijn verschillende soorten beugelsloten op de markt. Elk slot heeft zijn eigen belangrijke kenmerken. Als je een beugel slot koopt zijn dit een aantal belangrijke punten om op te letten:

  • Het ART keurniveau: Een slot kan een ART keurmerk hebben van 1 ster tot en met 5 sterren. Bij de meeste verzekeringen is een kettingslot met het ART2 keurmerk vereist. Meer weten over ART beugelsloten? Kijk dan even bij onze blog hierover. Daarin leggen we alles uit.
  • Garantie: Zoek een beugelslot met minimaal 1 jaar garantie. Wij bieden minimaal 1 jaar garantie op elk beugel slot.
  • Het gewicht van het slot: Hoe hoger het ART keurmerk hoe hoger het gewicht (in de meeste gevallen). Kijk naar de perfecte combinatie tussen een keurmerk en het gewicht. Bij ons staat bij elk slot welk keurmerk het beugelslot heeft en wat het gewicht is.
  • Prijs: Beugelsloten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan prijzen, afhankelijk van de kenmerken die ze hebben. Bedenk hoeveel je bereid bent te besteden voordat je een aankoop doet, en kijk naar sloten binnen je budget.
  • Slotdiameter: De slotdiameter is de grootte van het gat in het slot waar de ketting doorheen moet worden gestoken. Hoe groter de slotdiameter, hoe makkelijker het is om de ketting door het slot te steken.

  Onderhoud van je beugelslot

  Onderhoud van je beugelslot. Misschien wel het belangrijkste gedeelte. Het is belangrijk om je sloten goed te onderhouden met bijvoorbeeld WD40 of slotspray. Houdt de cilinder zoveel mogelijk vrij van vuil en spray het regelmatig (het liefst elke maand maar maximaal elke 2 maanden) in met onderhoudsspray. Hierdoor zal je beugelslot soepel open blijven gaan en als nieuw blijven voelen. Ook gaat je beugelslot tot wel vier keer langer mee!