Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk - Donderdag 14 Maart 2024

    Waarom dubbele fietstassen onmisbaar zijn voor elke fietser: 5 redenen

    Dubbele fietstassen zijn twee tassen die aan elkaar vastzitten en aan de zijkanten van je bagagedrager hangen. Hierdoor kun je twee keer zoveel meenemen als met een enkele fietstas. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook handig voor langere fietstochten. Dubbele fietstassen zijn vooral geliefd bij elektrische fietsen, maar eigenlijk onmisbaar op ieder type fiets. Waarom je niet zonder dit accessoire kunt? Wij zetten vijf belangrijke redenen op een rij!

    Veel opbergruimte

    Een van de grootste voordelen van dubbele fietstassen is de opbergruimte die ze bieden. Of je nu boodschappen gaat doen, naar je werk wilt fietsen of een lange fietstocht maakt, met een dubbele fietstas neem je al je benodigdheden eenvoudig mee.

    Er is voldoende ruimte voor kleding, boodschappen en andere items. Door de grote hoeveelheid beschikbare ruimte is het mogelijk om al je belangrijke spullen mee te nemen, zonder dat je daarvoor met de auto hoeft te reizen.

    Je fiets blijft beter in balans

    Een belangrijke reden om te investeren in een dubbele fietstas is dat je fiets beter in balans blijft. Doordat je aan twee kanten spullen kwijt kunt, zorg je voor een betere verdeling van het gewicht.

    Met dit fietsaccessoire ben je in staat om het gewicht gelijkmatig te verdelen aan beide kanten van je bagagedrager. Zo voelt je fiets stabieler aan en ervaar je meer comfort als je aan het fietsen bent. Zelfs wanneer je veel zware spullen meeneemt!

    Bescherming tegen weersomstandigheden

    Een andere reden waarom dubbele fietstassen onmisbaar zijn voor elke fietser, is de bescherming die ze bieden tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jouw waardevolle spullen goed beschermd blijven. De fietstassen zijn goed af te sluiten en houden je spullen droog en veilig.

    Of het nu regent, waait of sneeuwt, dubbele fietstassen zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Dankzij hun waterbestendigheid kun je met een dubbele fietstas zelfs plotselinge regenbuien doorstaan, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over dat je spullen nat worden of beschadigen.

    Beter voor het milieu

    Kies je voor een dubbele fietstas? Dan draag je ook je steentje bij aan een beter milieu. Je hebt voldoende ruimte voor je spullen en dat moedigt aan om vaker met de fiets te reizen in plaats van met de auto of met het openbaar vervoer. Door vaker te fietsen, werk je aan een duurzame levensstijl.

    Daarnaast zijn dubbele fietstassen milieuvriendelijk omdat ze herbruikbaar zijn. Hierdoor is een dubbele fietstas een veel betere optie dan bijvoorbeeld een plastic boodschappentas of andere verpakkingen die je na gebruik weg moet gooien.

    Het is veiliger

    Wat ook een voordeel is van een dubbele fietstas, is dat het meer veiligheid biedt. Door deze fietstas te gebruiken blijft je fiets beter in balans. Hoe beter het evenwicht is, hoe veiliger jouw fietstochten zijn. Doordat je je spullen veilig op kunt bergen, verklein je het risico op verlies. Bovendien zijn dubbele fietstassen vaak uitgerust met reflecterende elementen, waardoor je beter zichtbaar bent in het verkeer.

    Ben je op zoek naar een dubbele fietstas? Bekijk dan ook ons eigen merk Voltano, premium fietstassen dubbel.

    News & updates

    Recente artikelen