Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dirk - Woensdag 29 Maart 2023

    Speed pedelec helm kopen in 2023? Dit zijn je beste opties.

    Wanneer je op een speed pedelec rijdt, is het belangrijk om goed beschermd te zijn met een speed pedelec helm. Daarnaast zijn ze ook nog eens verplicht! Maar welke helm moet je nu kiezen? Er zijn veel opties op de markt en ze kunnen erg van elkaar verschillen. Wij van Fietsgoedkoper.nl snappen dat het soms lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Daarom geven wij jou de beste opties van 2023 voor het kopen van een speed pedelec helm. Weet je al zeker welk model je wil hebben? Ga dan gelijk naar ons aanbod speed pedelec helmen. Wil je toch meer weten? Lees dan verder.  In dit blogartikel kun je de volgende onderwerpen verwachten:

     

     

    Zoals je ziet wordt de lijst gedomineerd door het merk Abus, en dat is niet zonder reden. Het gerenommeerde merk Abus zorgt al sinds 1924 voor veiligheid en veiligheidsproducten. Hun fietshelmen voldoen aan de hoogste standaarden en staan al jaren bekend om hun hoge kwaliteit. Lees hieronder verder voor de specificaties. 

     

    Abus 2.0 ACE

    Een van de beste opties voor een speed pedelec helm is de Abus 2.0 ACE. Deze helm biedt optimale bescherming door het gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid. Zo is de helm voorzien van een multi-shell in-mold constructie, wat zorgt voor extra stevigheid. Dit betekent dat de helm uit meerdere lagen bestaat die op elkaar zijn geperst, waardoor de helm beter bestand is tegen harde klappen. Daarnaast heeft de Abus 2.0 ACE een geïntegreerd vizier dat je beschermt tegen wind, regen en insecten. Zo kun jij altijd je ogen openhouden tijden het fietsen. De helm is ook voorzien van reflecterende details die zorgen voor een betere zichtbaarheid in het verkeer. Tot slot is de helm dankzij het lage gewicht en de goede ventilatie, comfortabel te dragen tijdens het fietsen.

     

    Abus Pedelec 1.2

    De Abus Pedelec 1.2 is een hoogwaardige speed pedelec helm die optimale bescherming biedt tijdens het fietsen. De helm heeft een harde buitenschaal die stootvast is en een schokabsorberende binnenschaal die zorgt voor extra bescherming tegen een val of ongeval. De helm voldoet aan de Europese veiligheidsnormen voor zowel fietshelmen als speed pedelec helmen, dus je kunt erop vertrouwen dat je goed beschermd bent. De Abus Pedelec 1.2 helm heeft ook een aantal handige kenmerken die zorgen voor extra comfort tijdens het rijden. De helm heeft bijvoorbeeld een goed ventilatiesysteem dat zorgt voor een optimale luchtstroom en koeling tijdens het fietsen. De helm heeft ook een handig zoom Evo Adult verstelsysteem waarmee je de helm gemakkelijk en nauwkeurig kunt aanpassen aan de grootte van je hoofd. Wat deze helm verder onderscheidt van andere speed pedelec helmen is de geïntegreerde regenhoes. Deze hoes zorgt ervoor dat je hoofd droog blijft tijdens een plotselinge regenbui, wat vooral handig is als je op de fiets naar je werk gaat of als je van plan bent om langere afstanden af te leggen. De helm heeft ook een ingebouwd LED-achterlicht voor extra zichtbaarheid in het verkeer. 

     

    Abus 2.0 MIPS

    De Abus Pedelec 2.0 MIPS helm is de opvolger van de succesvolle Abus Pedelec 1.1 en biedt nog meer bescherming en comfort voor speed pedelec-rijders. De helm is voorzien van het MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) systeem, wat een extra laag bescherming biedt bij zijdelingse en roterende impact. Hierdoor worden hersenletsel en andere verwondingen aan het hoofd nog beter voorkomen. De Abus Pedelec 2.0 MIPS helm heeft ook een geïntegreerd vizier dat kan worden versteld naar verschillende standen, afhankelijk van de lichtomstandigheden en persoonlijke voorkeur. De speed pedelec helm is verder uitgerust met een hoogwaardig ventilatiesysteem dat zorgt voor een goede luchtstroom en koeling tijdens het rijden. De helm is ook voorzien van een handig Zoom Ace Urban verstelsysteem, waarmee de helm gemakkelijk kan worden aangepast aan de individuele hoofdmaat. De Abus Pedelec 2.0 MIPS helm heeft ook een strak en modern design, met reflecterende details voor een betere zichtbaarheid in het verkeer. Het is dan ook niet verrassend dat deze helm voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en wordt beschouwd als een van de beste helmen op de markt voor speed pedelec-rijders

     

    Abus Pedelec 1.1 

    De Abus Pedelec 1.1 is de voorganger van de Abus 2.0 MIPS maar nog steeds een erg goede keuze. Hij is speciaal ontworpen voor speed pedelecs en biedt daarom optimale bescherming bij hoge snelheden. De helm heeft een lichtgewicht en aerodynamisch design en is voorzien van een geïntegreerd vizier. Het vizier kan eenvoudig omhoog en omlaag worden geklapt, afhankelijk van de lichtomstandigheden. De helm heeft ook een goede ventilatie, wat zorgt voor extra comfort tijdens het rijden. Dankzij het Zoom Evo Easy verstelsysteem kan de helm eenvoudig op de juiste maat worden afgesteld. De Abus Pedelec 1.1 heeft ook reflecterende elementen, waardoor je beter zichtbaar bent in het verkeer. Kortom, deze helm is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en comfortabele helm voor op de speed pedelec.

     

    Speed pedelec helmen van Fietsgoedkoper.nl

    Als je op zoek bent naar een veilige en comfortabele helm voor op je speed pedelec, dan ben je bij Fietsgoedkoper.nl aan het juiste adres. Fietsgoedkoper.nl heeft een ruim assortiment aan speed pedelec helmen, waaronder de eerder genoemde Abus modellen. Bovendien biedt Fietsgoedkoper.nl scherpe prijzen en een goede service, zodat je verzekerd bent van een goede aankoopervaring. Of je nu op zoek bent naar een helm met MIPS technologie, een geïntegreerd vizier of gewoon een stijlvol en comfortabel ontwerp, Fietsgoedkoper.nl heeft voor iedereen een goede optie. Kijk gerust rond op de website en ontdek ons aanbod. Met een goede speed pedelec helm ben je veilig en comfortabel onderweg, dus investeer in je eigen veiligheid en schaf vandaag nog een helm aan bij Fietsgoedkoper.nl! Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

    News & updates

    Recente artikelen