Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Dirk - Donderdag 15 Februari 2024

  Beste elektrische fietspomp van 2024

  Op zoek naar een elektrische fietspomp die je rit makkelijker maakt? Wij hebben de beste opties voor je uitgezocht. Ontdek welke pomp het beste past bij jouw fietsavonturen, zonder gedoe of gedraai aan knoppen. Lees snel verder!

   

  1. Voltano draadloze elektrische fietspomp

  De nummer 1 uit onze test is de Voltano draadloze elektrische fietspomp. De Voltano draadloze elektrische fietspomp is een multifunctionele tool die je banden oppompt tot 10 bar. Met een LCD-display, automatische stopfunctie, zaklamp en powerbankfunctie is hij perfect voor fietsen, auto's, ballen en meer.

   

  Pluspunten:

  • Draadloos en oplaadbaar
  • Automatische stopfunctie
  • LCD-display met bar/psi-conversie
  • Zaklamp en powerbankfunctie
  • Inclusief opbergtas en verschillende opzetstukken

   

  Minpunten:

  • Iets duurder dan traditionele fietspompen
  • Zonder autolader

   

  2. Lynx Elektrische Bandenpomp

  De Lynx Elektrische Bandenpomp is een draadloze fietspomp met een accu tot 10 bar. Hij is eenvoudig te gebruiken met 4 voorgeprogrammeerde doeldrukken en een automatische stopfunctie. De pomp heeft een capaciteit van 40 liter per minuut en is ook te gebruiken als powerbank. Met een gewicht van 420 gram is hij compact en krachtig.

  Pluspunten:

  • Draadloos en oplaadbaar
  • Automatische stopfunctie
  • 4 voorgeprogrammeerde doeldrukken
  • Powerbank functie
  • Compact en krachtig

   

  Minpunten:

  • Iets duurder dan traditionele fietspompen

   

  3. Vulpes Goods compressor bandenpomp

  De Vulpes Goods compressor bandenpomp is een veelzijdige keuze, niet alleen geschikt voor fietsbanden, maar ook voor auto's, motoren, ballen, en zwemringen. Met de zeven opzetstukken die je krijgt, is deze pomp klaar voor bijna elke taak. Het pompt snel op, binnen twee minuten voor een fietsband en nog sneller voor een bal. Vervelend is dat hij soms automatisch uitschakelt na een korte tijd, wat handig kan zijn voor energiebesparing, maar soms te snel kan zijn. Het bevestigen van de pomp aan de fietsband vergt wat moeite. Maar als het eenmaal zit, is de bediening eenvoudig en het drukniveau gemakkelijk in te stellen. Pluspunten zijn de lange batterijduur, de draagbaarheid inclusief een koffer, en de multifunctionaliteit als zaklamp en powerbank.

   

  4. Donrox Ride F511 + F500

  De Donrox Ride is een luxe pakket dat niet alleen een elektrische fietspomp omvat, maar ook een waterdichte telefoonhouder en een fietstas. Deze pomp is ook geschikt voor auto- en motorbanden, en is bijzonder vanwege de digitale bandenspanningsmeter. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de huidige druk en de druk naar wens kunt instellen. De bijgevoegde fietstas met een waterdicht vak voor je telefoon is een mooie bonus, vooral voor fietsers die graag voorbereid zijn op alle weersomstandigheden.

   

  5. Portable Electric Air Compressor 1S

  Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding is de Portable Electric Air Compressor 1S een solide keuze. Deze pomp is gebruiksvriendelijk, heeft een leuke vormgeving en is geschikt voor allerlei fietsventielen en zelfs voor scooters en voetballen. Hij is alleen niet krachtig genoeg om meerdere (auto)banden tegelijk op te pompen en is aan de zware kant. Het biedt vooraf ingestelde drukprogramma's die het gebruiksgemak verhogen, maar het is vooral aanbevolen voor gebruik bij enkele banden in plaats van meerdere banden achter elkaar.

   

  6. Donrox Ride A922 draagbare compressor bandenpomp

  De Donrox Ride A922 is een compacte en mooi vormgegeven compressor, ideaal voor onderweg. Het is uitgerust met een digitale bandenspanningsmeter en heeft ook een zaklamp en powerbankfunctie. Het compacte formaat maakt het makkelijk om mee te nemen. Een nadeel is dat de batterijkracht beter kan en het vooral geschikt is voor bijpompen in plaats van volledig oppompen.

   

  7. BBB Cycling PressureGauge bandendrukmeter

  De BBB Cycling PressureGauge bandendrukmeter is een compacte en draagbare oplossing voor nauwkeurig oppompen. De geïntegreerde drukmeter zorgt ervoor dat je precies weet wat de bandenspanning is en stelt je in staat de druk nauwkeurig in te stellen. Het compacte ontwerp maakt het makkelijk om de pomp overal mee naartoe te nemen, en de maximale luchtdruk van 11 bar is indrukwekkend.

   

  8. Cycplus A8

  De Cycplus A8 is bekend om zijn krachtige 2600 mAh accu, lange levensduur en snelle oplaadtijd. Het is een van de betaalbaarste opties, maar mist een powerbankfunctie. Toch, met een volle batterij, kun je tot 18 mountainbikebanden oppompen. Dit maakt het een betrouwbare keuze voor lange fietstochten of groepsactiviteiten.

  Wil je toch liever een traditionele fietspomp of heb je hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact met ons op of kijk in het Fietsgoedkoper.nl assortiment. Wij staan voor je klaar.

  News & updates

  Recente artikelen