Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

  Help mij kiezen

  Cycletech

  Over Cycletech Cycletech is een van oorsprong Nederlandse groothandel. Al sinds jaar en dag specialiseert Cycletech zich in het leveren van fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Cycletech levert zowel nationaal als internationaal producten aan haar klanten.  Het assortiment van Cycletech bestaat uit producten van gerenommeerde merken in Toon meer

  Merken

  Kleur

  Prijs

  -
  1 Product
  € 29,95
  € 17,95
  Cycle Tech E-bike Fietsspiegel Links - Zwart
  Op voorraad
  €17,95

  Over Cycletech

  Cycletech is een van oorsprong Nederlandse groothandel. Al sinds jaar en dag specialiseert Cycletech zich in het leveren van fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Cycletech levert zowel nationaal als internationaal producten aan haar klanten. 

  Het assortiment van Cycletech bestaat uit producten van gerenommeerde merken in de fietsenbranche, denk hierbij bijvoorbeeld aan AXA, Basil, Selle Royal en Spanninga. Dit zijn niet de enige merken die Cycletech in het assortiment. 

  Eigen merk

  Naast de meer dan 20 gerenommeerde merken heeft Cycletech ook een aantal merken in eigen beheer. Denk hierbij aan:  

  • Falkx: Falkx is het bekendste merk van Cycletech. Falkx specialiseert zich in het aanbieden van fietsonderdelen en fietsaccessoires. In het brede assortiment Falkx producten is altijd wel een product die aan jouw wensen voldoet. Zo zijn er Falkx fietsstandaards, fietsverlichting(setjes), spatborden, fietsmanden en nog veel meer. 
  • Bagoo: Bagoo specialiseert zich vooral in het aanbieden van kwalitatief goede fietstassen. Bagoo fietstassen worden gemaakt van hoogwaardig bisonyl. Dit resulteert in een lange levensduur en hoge gebruiksvriendelijkheid. Tevens hebben de dubbele fietstassen meer dan genoeg ruimte voor onder meer het alledaags woon-/werk verkeer. 
  • Wölf: Wölf heeft een breed assortiment fietsbanden. De banden zijn te verkrijgen met reflecterende details. Zo ben je ook in het donker goed herkenbaar in het verkeer. Tevens zijn alle Wölf fietsbanden voorzien van lekbescherming. Dit betekent dat de banden minder snel lek gaan. 

  Bovenstaande merken hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van fietsonderdelen en fietsaccessoires. Naast deze merken heeft Cycletech nog een merk in eigen beheer, Avalon. In tegenstelling tot bovenstaande merken biedt Avalon geen fietsonderdelen of fietsaccessoires aan, maar heeft het een breed assortiment fietsen. 

  Al meer dan 16 jaar produceert Avalon een grote verscheidenheid aan fietsen. Alle Avalon fietsen worden met grote zorg en vakmanschap in eigen Nederlandse werkplaats geassembleerd. De stijlen van Avalon fietsen verschillen van modern tot retro. Zo is er altijd een fiets die aan jouw wensen voldoet. 

  Heb je vragen over Cycletech, een van haar merken of producten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.