Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Dirk - Vrijdag 12 April 2024

  Dit zijn de beste kettingsloten om fietsdiefstal te voorkomen

  Fietsdiefstal is een probleem dat veel voorkomt. Daarom is het van groot belang om je fiets zo goed mogelijk te beschermen tegen diefstal. Een kettingslot is een effectieve manier om dit te doen. Dit type slot is stevig en lastig te forceren, waardoor het een populaire keuze is voor het beveiligen van fietsen. Door een kettingslot vast te maken aan bijvoorbeeld een fietsenrek of lantaarnpaal, is de kans op diefstal een stuk kleiner. Maar wat is nou het beste kettingslot voor je fiets? Wij helpen je op weg en sommen er hieronder een aantal voor je op! 

   

  Voltano ART2 Kettingslot

  Als je op zoek bent naar een betrouwbaar slot om je fiets te beschermen tegen diefstal, dan is dit kettingslot van Voltano zeker het overwegen waard. Voltano is het eigen merk van Fietsgoedkoper.nl. Dankzij het onverwoestbare ontwerp en het ART2-keurmerk staat je fiets altijd veilig op slot. Het kettingslot is compact en weegt niet zwaar, waardoor het makkelijk mee te nemen is. Daarnaast is dit slot onderhoudsvriendelijk en duurzaam, waardoor je verzekerd bent van een lange levensduur.

   

  AXA Kettingslot Linq Pro - ART3

  Het AXA Kettingslot Linq Pro is voorzien van een ART3-keurmerk en daardoor niet alleen ideaal voor normale fietsen, maar ook voor elektrische fietsen. Doordat de schakels helemaal doorlopen tot in de sluiting, is het kettingslot moeilijk open te breken. Het item is eenvoudig in gebruik en gemaakt van hoge kwaliteit, waardoor je er een lange tijd plezier van hebt.

   

  Abus Ionus 8900 Kettingslot ART2

  Dit zwarte kettingslot van het populaire merk Abus is een favoriet onder fietsers. Het slot is eenvoudig te bevestigen aan een vast object en biedt dankzij zijn stevige ontwerp veel bescherming tegen diefstal. De meegeleverde polyester hoes zorgt ervoor dat schade aan het fietsframe wordt voorkomen. Het slot heeft een ideale lengte van 110 cm en is zeer gebruiksvriendelijk.

   

  Dresco Kettingslot 90 CM ART 4 

  Met dit zwarte kettingslot van het merk Dresco ben je verzekerd van een uitstekende fietsbeveiliging. Dankzij het ART4-keurmerk heeft het slot een hoog veiligheidsniveau. Dit kettingslot heeft schakels van gehard staal, wat het doorknippen heel lastig maakt. Hierdoor kun je met een gerust hart je fiets achterlaten.

   

  Falkx Kettingslot – ART 2

  Als je op zoek bent naar een stevig kettingslot voor je fiets, is ook het Falkx Kettingslot een aanrader. Met een lengte van 110 cm is het item eenvoudig te bevestigen aan vaste objecten. De stevige schakels en beveiligde cilinder maken het heel lastig om het kettingslot door te knippen. Dit Falkx Kettingslot scoort hoog in de ANWB sloten test en is daardoor een betrouwbare keuze om je fiets te beschermen.

   

  Deze bovenstaande kettingsloten zijn het ontdekken waard als je op zoek bent naar een hoogwaardig slot om je fiets mee te beveiligen. Niet alleen zijn deze sloten goedgekeurd voor een verzekering, ook verklein je de kans op diefstal. Laat je fiets niet onbeveiligd ergens achter, maar kies voor veiligheid. Met een betrouwbaar slot kun je zorgeloze fietsritten maken.

  Nieuws & updates

  Recente artikelen